Miért jó az egyiptomi búvárszafari?

Szabadidőnkben a szabadság, a természeti erők és élmények összhangját keresve a szafari mindig egy nagy kaland, hiszen napokig a tengeren hajózni nagy élmény. A szafari hajóval elérhetjük Egyiptom távoli merülőhelyeit is, ahol érintetlen zátonyokkal, egyedülálló tengeri élővilággal találkozhatunk. A szafari hajó a komfort és kényelem olyan szintjét adja,  amit a parti merülések alkalmával illetve napi hajókirándulásokon nem tapasztalhatunk. Itt nincs rá szükség, hogy nehéz palackokat cipeljünk, mint a napihajókon. Minden felszerelést, amire szükségünk van, kényelmesen összeszerelt állapodban tárolhatunk egész héten.

Sőt mi több, ha hirtelen kell ugorni, mert a adódik egy különleges merülési lehetőség, akkor a felszerelésünk mindig készen vár bennünket. A hajó szafari alatt lehetőségünk van a korai merülésre ami egy egészen más arcát mutatja meg a tengeri élővilágnak.

A szafari alatt a merülések között elkészítik az ételt, így készen és friss melegen várják a merüllésből visszatért búvárokat. Mára a víz alatti szépségek felfedezésének a hajós szafari a legkényelmesebb és legérdekesebb módja.

Árakról,  túrákról példáuél ezen az oldalon lehet információkat találni!

Hozzászólások

Írd le a véleményed, kérdésed!: